CONTACT
Sluit

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

*Op werkdagen tot 17.00 uur

Naar de contactpagina »

Blogs & Vlogs

Kijkje in de wereld van...

Blogs en vlogs om jou te inspireren, om een glimlach op je gezicht te toveren of gewoon als leuk tussendoortje tussen alle drukte door.

Maar nu eerst koffie….mét Zoete Kaart

29 juni 2021

‘Het is zomer 2021. Niet langer alleen maar herinneren hoe het werken op kantoor vóór Coronatijd was. De grapjes, praatjes en elkaar écht kunnen aankijken om te snappen wat er speelt. Dat kan nu ...

Lees verder

Hét cadeau voor Valentijnsdag

4 februari 2020

Heb jij al nagedacht over een Valentijnscadeau voor jouw lief? Volgende week is het al zover. Overval ik je hier nu mee? Gelukkig heb ik ook meteen een leuke tip voor het cadeau voor Valentijnsdag: ve...

Lees verder

Eerste Zoete Kaart verjaardag

16 januari 2020

Flashback naar 12 december 2018. Openingsfeestje van Zoete Kaart, het lijkt alsof het gister was. De allereerste bestelling lijkt 2 uur geleden. Mijn eerste blooper zie ik voor me alsof ik die vandaag...

Lees verder

Kijkje in de Zoete Kaart keuken

27 september 2019

Wat als je al driekwart jaar in je hoofd hebt dat je wilt gaan vloggen. Over Zoete Kaart als brievenbuscadeau. Over de natuurlijke suikers,  een klantreactie, of over wat mij drijft als ondernemer. H...

Lees verder

Ondernemen vanuit plezier

3 september 2019

Herken je dat? Dat je weken kunt hebben dat alles vanzelf gaat? Feestjes, sporten, blij zijn met jezelf, in flow op je werk. Ook nog eens tijd over hebben voor je omgeving. Dat je bijna denkt ‘Hoe l...

Lees verder

Natuurlijke suikers, eh wat?

16 maart 2019

‘Hoe kan ik nou fantastisch lekkere koeken gaan versturen waar grote hoeveelheden suikers ingaan?’ Niet dat ik daarmee iets fouts doe. Nee, zo erg is het niet. Maar voor mij toch wel een s...

Lees verder

© Zoete Kaart | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy