CONTACT
Sluit

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

*Op werkdagen tot 17.00 uur

Naar de contactpagina »

Reviews

wat andere fijnproevers zeggen

Je bent vast nieuwsgierig naar ervaringen van anderen…. Zelf ook een review achterlaten? Mail dan naar info@zoetekaart.nl en dan zet ik het op de site.

De Zoete Kaart ziet er echt super leuk uit, ook qua verpakking. Het is echt een cadeautje om het uit te pakken! Super product!

Maaike

Wat is dit een leuke verrassing! De Zoete Kaart is ook nog zo leuk verpakt en je ziet en kunt het ook proeven, dat het met liefde is gemaakt!

De koeken waren echt verrukkelijk, dank jullie wel!

Naomi

De Zoete Kaart is heel goed ontvangen, we hebben heel veel leuke reacties gekregen. Ik wil je dan ook bedanken voor de geweldige service.

Anneke van Gurp, Avans+

Superservice van Zoete Kaart, dankzij deze lekkernij en persoonlijke kaart hebben we onze 100 medewerkers een hart onder de riem kunnen steken in deze tijd. Super geregeld!

Niels Lobbezoo - CZ

Ik ben altijd zo blij als ik ergens ‘gezond’ kan genieten van koek of gebak. Met zwakke darmen is dat soms best uitdagend, of ik moet het ‘van ver’ halen. Bij Zoetekaart ontdekte ik koek zonder geraffineerde suikers en zonder gluten. En het product komt heel handig per post, door de brievenbus! Super!
Met het prachtige kaartje en de leuke verpakking is het helemaal af. Wat een feest! En zo lekker… Ik ben fan!

Ingrid, voedingsadviseur

Ik heb er van genoten, super lekker, en écht een cadeautje!
Wát een goed concept. Ik wens je véél succes.

Bianca Polderman

Dan snap je hoe het werkt. Persoonlijk, attent, toepasselijk, van deze tijd (natuurlijke grondstoffen) maar bovenal oprecht en heeeel lekker. Als jij je vrienden, familie of relaties eens op een positieve, persoonlijke en leuke manier  wilt verrassen, check dan eens Zoete Kaart van Diliana van Horssen.

Sharon de Palm

De reacties waren super leuk! En de koek was echt heerlijk 🙂 Top gedaan! Dank je wel voor de goede en snelle service.

Kim Welleweerd, Kolibrie HRM voor Horeca

Hele leuke reactie van de collega’s gekregen! Dus het was een schot in de roos.

Jochem Bol, Together in Motion Letselrevalidatie

Wat een leuke verrassing voor mijn verjaardag!! De Happy Crazy mix was delicious, een échte aanrader. De tekst op de kaarten geven je een bijzonder gevoel, je bent écht jarig!

Jeanne

Ik ontving van een lieve vriendin een pakketje met twee overheerlijke koeken erin. De koek is al lang op, omdat ze echt overheerlijk waren. Maar zo’n concept via de post ontvangen verraste mij volledig. Mede doordat het met zoveel aandacht, zorgvuldigheid en liefde verpakt en verzonden is. En dat proef je. Ik ben fan.

Silvia Arentsen

Echt een kado! Super leuk verpakt, mooi en o zo verzorgd. En wat heerlijk! Ook mijn kinderen hebben genoten! Hoe fijn dat het dan ook nog verantwoord is! Wat een top concept zeg; helemaal nu ik ook je website bezoek en het ontstaan en je missie lees.

Katrien Malcontent

Ik wil even laten weten dat ik jouw idee en koeken superleuk en overheerlijk zijn. Mijn dochter heeft me verrast; dat is zeker gelukt!

 

Diana

Ik heb laatst een zoete kaart verstuurd en de reactie van de ontvanger was zo positief (“Het smaakt zalig, verrukkelijk!”) dat ik het nu natuurlijk zelf ook moet proeven 🙂

Jorien Hanemaaijer

Dan snap je hoe het werkt. Persoonlijk, attent, toepasselijk, van deze tijd (natuurlijke grondstoffen) maar bovenal oprecht en heeeel lekker. Als jij je vrienden, familie of relaties eens op een positieve, persoonlijke en leuke manier  wilt verrassen, check dan eens Zoete Kaart van Diliana van Horssen.

Gerard Arink, directeur Tilburg Trappers

Wij hebben ook echt genoten van ons pakket, zo lief!

Manon van der Ende, eigenaar NON

De klanten van De Heren Van Werk zijn heel blij met de Zoete Kaart. Ik kan het iedereen aanbevelen. De reacties hierop gaan als zoete koekjes…… 

Elton Backx

Mijn zoete kaart ontvanger was er super blij mee. Bedankt!

Maggie van Kempen

Bedankt, mijn schoonzus was heel verrast! En ze vond het lekker!! En ze vond het ook super om te lezen dat er een gedeelte naar het goede doel gaat!

Martine Teeuwen-Streef

Ze waren weer heerlijk!

Cynthia Stoop

De taart is weer zeer in de smaak gevallen. Zeer smakelijk koek, waarbij de koek gelijk is aan de foto op de site. Erg leuk contact met de eigenaresse.

Janet van Verseveld

Loved it. Ongelofelijk fijne verrassing. De lekkere cakes zijn nog maar het halve werk, want oh, hoe feestelijk is het verpakt en hoe leuk is het om open te maken :-). Heel tof concept!

Elske-Marije

Mijn moeder was superblij met zoete kaart. Ze vindt het heerlijk smaken en een topidee!

Garcia Stans

Ik had mijn bestuur gewezen op jouw site. Als tip om onze nieuwe deelnemers welkom te heten. Heeft de penningmeester daarop meteen een bestelling bij jou gedaan en bij mij laten bezorgen. Wat was dat leuk! En lekker! Nogmaals complimenten hoor. Ik ben fan!

Chris Miljoen (Stichting Goed Bedrag)

Wat een super verrassing vandaag bij de post! Echt een supermooi verpakt cadeautje met veel aandacht in elkaar gezet en ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Maar het leukste zat in dat in dat mooie pakje: Heerlijke chocolicious cookies en ook nog eens glutenvrij. Een en al uitroepteken bij dit bericht want wauw!! Lekker!!! My oh my!

Jojanneke

De taart is weer zeer in de smaak gevallen. Zeer smakelijk koek, waarbij de koek gelijk is aan de foto op de site. Erg leuk contact met de eigenaresse.

Janet van Verseveld

Echt series. Die Zoete Kaart is de lekkerste koek die ik ook gegeten heb. Het gebaar is geweldig, de verpakking fenomenaal, maar die koek… 🙂 (over: Chocolicious)

Divera van der Elst

Echt een kadootje. Onovertroffen lekker! (over: chocolicious no-kokos)

Feikje Wagenaar

Een ongelofelijk heerlijke Zoete Kaart mogen ontvangen!! Wat een verrassing, mooi verpakt en gruwelijk lekker 🙂 dankjewel

Susan Claassen

De lekkernijen waren heerlijk. We zijn net klaar met vergaderen. Iedereen vond het erg lekker!! Super, dank je wel (voor het bakken en je snelle service)! Ik ga het zeker onthouden.

Ellen

Onwaarschijnlijk lekkere koeken! Dat is echt fantastisch. Go for it!

Ton Gimbrère

Vandaag verrast met een mooi pakketje. Zo leuk om te krijgen. Leuke verpakking en lieve kaart. En de inhoud is super lekker, toch zoet maar op een verantwoorde manier. Proeft de liefde van het bakken erin.

Cindy Meeder

Ik heb verschillende vriendinnen verrast en een korte samenvatting van hun reacties: super leuke verrassing! Heerlijk verantwoorde koek, niet te zoet. Met aandacht ingepakt en magneetje om de kaart op te hangen. Mooie vormgeving. Kortom, top product op de markt gebracht!

Mandy van de Wetering

Vorige week ontving ik van een collega zo’n lief en origineel cadeautje: de happy crazy mix in een doosje! De verpakking en de kaartjes alleen al toveren een glimlach op mijn gezicht! Hier word ik nu echt blij van! Met aandacht gekozen, gemaakt, en verstuurd. En het was nog eens heerlijk ook! Een Kadootje om niet snel te vergeten!

Regina Hoefnagels

Nou je hebt mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Deze koeken zijn ronduit heerlijk!
Subtiele smaak, je proeft alles afzonderlijk en het wordt niet overheerst door het extreme zoet van de gebruikelijke koekenbakkerij. Duidelijk ambachtelijk zelfgebakken met toch nog iets extras.
Ga zeker bij gelegenheid een bestelling doen!

Betty Montulet

Echt super gaaf, zowel de inhoud van de tekst als de inhoud van het pakje…en de smaaaaaaak…ooooohhh. Of in de woorden van mijn vriend ‘fokking lekker’ 😉

Loes Antonius

Onwijs verrast op een super leuke manier door mijn nicht! Super leuk om zo’n heerlijke koek te mogen ontvangen! Wij hebben er enorm van genoten. Een mooi lichtje puntje in ons leven om zoiets te mogen ontvangen.

Sanne Laterveer

Ik heb de partners van mijn teamleden blij gemaakt met een Zoete Kaart. Het presentje werd erg gewaardeerd en ook de boodschap erbij die op maat was gemaakt. Iedereen vond het superlekker. En ikzelf ook!

Ronald Molenaar, Head of Commercial Controlling, Jumbo Supermarkten

Heel erg leuk om zo´n verrassing te krijgen en dat niet alleen, de koeken zijn echt lekker! Dank je wel. Het ziet er ook heel verzorgd uit, mooi pakketje. Hel veel succes met deze nieuwe uitdaging, maar dat gaat vast lukken! Ik ga het onthouden als ik iemand wil verrassen!

Annie van Kemenade, Best

Wat een verrassing! Van een collega ontving ik bij wijze van kerstkaart een Zoete Kaart. Heerlijke koek waar ik direct maar aan begonnen ben. Maar het ‘geluksmomentje’ had toch vooral ook te maken met het aantreffen van een onverwacht pakketje in je brievenbus, de prachtige verpakking en die persoonlijke boodschap op het kaartje. Het is dus veel meer dan een lekkere, verantwoorde koek in een doosje. Het is een onverwachte verrassing waar je blij van wordt.

Diane de Vaan, 's-Hertogenbosch

Zoete Kaart is een succes wat mijn relaties betreft! Nu al een paar relaties heel erg verrast en blij gemaakt met een Zoete Kaart. Allemaal hele lovende reacties: origineel, persoonlijk, waardevol maar vooral ook errug lekker.

Michiel ter Horst, Craft Lean Management

Wat ben ik verrast door het leuke pakketje! Choco Noten Craziness….je proeft de pure smaken. Veel succes met dit mooie bedrijf!

Josephine Dekker

mmmmmm, jammi jammi. Hij was top, lekker, niet te zoet, zeer verzorgd verpakt en bezorgd.

Hennie Duijf, Horst

Wat een verrassing om de koeken van de Zoete Kaart in mijn brievenbus te vinden. Mijn favoriet is de Choco Noten Craziness, mmm!!! Echt een super leuk cadeautje!

Carlijn van Herwaarden, Kerkdriel

Wat een originele verrassing ontving ik vandaag! Een lief kaartje van een vriendin met daarbij een overheerlijke koek. Geweldig concept dat Zoete Kaart, dat ga ik zeker onthouden!

Lotte Vogels, Breda

© Zoete Kaart | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy