Reviews

wat andere fijnproevers zeggen

Je bent vast nieuwsgierig naar ervaringen van anderen…. Zelf ook een review achterlaten? Mail dan naar info@zoetekaart.nl. Dan maak je mij erg blij 🙂

Wat een super verrassing vandaag bij de post! Echt een supermooi verpakt cadeautje met veel aandacht in elkaar gezet en ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Maar het leukste zat in dat in dat mooie pakje: Heerlijke chocolicious cookies en ook nog eens glutenvrij. Een en al uitroepteken bij dit bericht want wauw!! Lekker!!! My oh my!

Jojanneke

juni

Echt series. Die Zoete Kaart is de lekkerste koek die ik ook gegeten heb. Het gebaar is geweldig, de verpakking fenomenaal, maar die koek… 🙂 (over: Chocolicious)

Divera van der Elst

juni

Echt een kadootje. Onovertroffen lekker! (over: chocolicious no-kokos)

Feikje Wagenaar

juni

Een ongelofelijk heerlijke Zoete Kaart mogen ontvangen!! Wat een verrassing, mooi verpakt en gruwelijk lekker 🙂 dankjewel

Susan Claassen

april

De lekkernijen waren heerlijk. We zijn net klaar met vergaderen. Iedereen vond het erg lekker!! Super, dank je wel (voor het bakken en je snelle service)! Ik ga het zeker onthouden.

Ellen

April

Onwaarschijnlijk lekkere koeken! Dat is echt fantastisch. Go for it!

Ton Gimbrère

maart

Vandaag verrast met een mooi pakketje. Zo leuk om te krijgen. Leuke verpakking en lieve kaart. En de inhoud is super lekker, toch zoet maar op een verantwoorde manier. Proeft de liefde van het bakken erin.

Cindy Meeder

maart

Ik heb verschillende vriendinnen verrast en een korte samenvatting van hun reacties: super leuke verrassing! Heerlijk verantwoorde koek, niet te zoet. Met aandacht ingepakt en magneetje om de kaart op te hangen. Mooie vormgeving. Kortom, top product op de markt gebracht!

Mandy van de Wetering

maart

Vorige week ontving ik van een collega zo’n lief en origineel cadeautje: de happy crazy mix in een doosje! De verpakking en de kaartjes alleen al toveren een glimlach op mijn gezicht! Hier word ik nu echt blij van! Met aandacht gekozen, gemaakt, en verstuurd. En het was nog eens heerlijk ook! Een Kadootje om niet snel te vergeten!

Regina Hoefnagels

februari 2019

Nou je hebt mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Deze koeken zijn ronduit heerlijk!
Subtiele smaak, je proeft alles afzonderlijk en het wordt niet overheerst door het extreme zoet van de gebruikelijke koekenbakkerij. Duidelijk ambachtelijk zelfgebakken met toch nog iets extras.
Ga zeker bij gelegenheid een bestelling doen!

Betty Montulet

januari, Tilburg

Echt super gaaf, zowel de inhoud van de tekst als de inhoud van het pakje…en de smaaaaaaak…ooooohhh. Of in de woorden van mijn vriend ‘fokking lekker’ 😉

Loes Antonius

januari, Tilburg

Onwijs verrast op een super leuke manier door mijn nicht! Super leuk om zo’n heerlijke koek te mogen ontvangen! Wij hebben er enorm van genoten. Een mooi lichtje puntje in ons leven om zoiets te mogen ontvangen.

Sanne Laterveer

januari, Leiderdorp

Ik heb de partners van mijn teamleden blij gemaakt met een Zoete Kaart. Het presentje werd erg gewaardeerd en ook de boodschap erbij die op maat was gemaakt. Iedereen vond het superlekker. En ikzelf ook!

Ronald Molenaar, Head of Commercial Controlling, Jumbo Supermarkten

december 2018, Veghel

Heel erg leuk om zo´n verrassing te krijgen en dat niet alleen, de koeken zijn echt lekker! Dank je wel. Het ziet er ook heel verzorgd uit, mooi pakketje. Hel veel succes met deze nieuwe uitdaging, maar dat gaat vast lukken! Ik ga het onthouden als ik iemand wil verrassen!

Annie van Kemenade, Best

december 2018

Wat een verrassing! Van een collega ontving ik bij wijze van kerstkaart een Zoete Kaart. Heerlijke koek waar ik direct maar aan begonnen ben. Maar het ‘geluksmomentje’ had toch vooral ook te maken met het aantreffen van een onverwacht pakketje in je brievenbus, de prachtige verpakking en die persoonlijke boodschap op het kaartje. Het is dus veel meer dan een lekkere, verantwoorde koek in een doosje. Het is een onverwachte verrassing waar je blij van wordt.

Diane de Vaan, 's-Hertogenbosch

januari

Zoete Kaart is een succes wat mijn relaties betreft! Nu al een paar relaties heel erg verrast en blij gemaakt met een Zoete Kaart. Allemaal hele lovende reacties: origineel, persoonlijk, waardevol maar vooral ook errug lekker.

Michiel ter Horst, Craft Lean Management

januari

Wat ben ik verrast door het leuke pakketje! Choco Noten Craziness….je proeft de pure smaken. Veel succes met dit mooie bedrijf!

Josephine Dekker

december 2018

mmmmmm, jammi jammi. Hij was top, lekker, niet te zoet, zeer verzorgd verpakt en bezorgd.

Hennie Duijf, Horst

december 2018

Wat een verrassing om de koeken van de Zoete Kaart in mijn brievenbus te vinden. Mijn favoriet is de Choco Noten Craziness, mmm!!! Echt een super leuk cadeautje!

Carlijn van Herwaarden, Kerkdriel

december 2018

Wat een originele verrassing ontving ik vandaag! Een lief kaartje van een vriendin met daarbij een overheerlijke koek. Geweldig concept dat Zoete Kaart, dat ga ik zeker onthouden!

Lotte Vogels, Breda

december 2018

© Zoete Kaart | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy