Verzending

met zorg verpakt

Het pakje wordt niet alleen zorgvuldig verpakt. Het ziet er ook nog eens uit als een mooi cadeau! Dat is natuurlijk wat je wilt als gever en ontvanger van de Zoete Kaart.

Samenwerking met PostNL

Voor de bezorging van de Zoete Kaart pakjes werken we samen met PostNL. Zij bezorgen in bijna alle gevallen de volgende dag (behalve zondag en maandag). Op de website van Post.nl is hier meer over te lezen.

Zeker zijn van een bepaalde dag?

Wil je echt helemaal, absoluut, 100% zeker zijn van een bepaalde datum, zoals bijvoorbeeld bij een verjaardag, laat dan de Zoete Kaart een dag eerder versturen. En sein de jarige eventueel in dat het pakje pas open gemaakt mag worden op zijn of haar verjaardag.

Status van je bestelling

Voldoende informeren, maar niet te pas en te onpas. Ik zoek de middenweg voor jou. Je krijgt een automatische bevestigingsmail, nadat de bestelling in de webshop is afgerond. Vervolgens ontvang je een e-mail van info@zoetekaart.nl als jouw bestelling verstuurd is. Op korte termijn komt hier een Track & Trace code bij, zodat je nóg beter op de hoogte bent van het moment waarop jij iemand blij maakt.

Verzenddatum versus bezorgdatum

Zoals bij de meeste webshops, kies je ook bij Zoete Kaart jouw gewenste bezorgdatum. Zoete Kaart houdt van waarmaken. Doen wat je belooft. Helaas hebben we de bezorgdatum niet 100% in de hand omdat we afhankelijk zijn van de postbode.

Een indicatie van wat de verzenddag en bezorgdag betekenen, vind je in onderstaande tabel. Bijvoorbeeld: je bestelt op donderdag voor 12.00 uur, dan wordt jouw Zoete Kaart op vrijdag afgeleverd door Post NL. Het verzendschema ziet er als volgt uit:

Verzenddag (besteld vóór 12.00 uur)Bezorgdag
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag

Waarom is woensdag geen verzenddag?

Van alle bedrijfsbeslissingen was dit een van de moeilijkste, namelijk het besluit om op woensdag niet te verzenden. Oftewel, om op woensdag ‘dicht’ te zijn. ‘Hoe kan ik dat nou maken in deze 24/7 economie?’ En nog meer van dat soort argumenten om gewoon maar beschikbaar te moeten zijn.

Totdat ik meer en meer besefte; ik wil mijn eigen missie ook zélf kunnen leven. Niet alleen lieve, andere mensen een onbezorgd, genietmomentje geven. Ik mag zelf ook genieten. En dat doe ik dan ook op woensdagen samen met mijn zoontjes van 2 en 4.

Mijn droom is dat het over een tijdje zó goed gaat met de verkopen, dat ik voor de woensdagen iemand kan inhuren 🙂

p.s. In het weekend laad ik me op voor de week om fantastisch, lekkere koeksoorten te kunnen bakken.

© Zoete Kaart | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacy